søndag 12. mai 2013

Maxi Board, ståbrettet som passer til alle vogner.


Buggyboard - maxi er det orginale søskenbrettet, og har blitt utrolig populært verden over. Med dette brettet festet til vognen eller trillen har man den perfekte kombinasjon for en stressfri trilletur!



Når barnet er for trøtt til å gå selv, eller man har det travelt, gjør Buggy Board Maxi det enkelt for begge . BuggyBoard Maxi gir sikkerhet for barnet ditt ifolkemengder ogi trafikkerte områder.
Brettet er designet for å festes til vognens horisontale aksling eller ramme som er opptil 20 cm i diameter. Brettet er designet for å passe til akslinger som er firkantede, runde og ovale.


Et Buggyboard Maxibrett festes til vognen på få minutter, uten noen form for verktøy. Det unike Easy-fit festesystemet gjør det så fleksibelt at brettet passer til de aller fleste enkle og doble vogner, 3 - hjulinger, sportsvogner og triller. 
BuggyBoard-Maxi er designet for å kunne festestil vognens akslingeller ramme som er mellom 26 - 50 cm.
Festene er designet for å passe til både firkantede, ovale eller runde akslinger på maksimalt20 cm (8 in.). Ingen hjul-aksler er nødvendig. 
BuggyBoard Maxi kan festes til en vogn på få minutter, uten noe form for verktøy takket være Easy-Fit systemet. Dette systemet gjør det også mulig for deg å feste, justere eller gjerne ditt BuggyBoard på få sekunder.
Brettet er designet for barn fra 2-5 år eller maksimalt 20kg.




Du finner ståbrettet i nettbutikken ved å klikke her.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar