fredag 16. mai 2014

Hevea smokker av naturgummi.

Hevea nautrsmokk laget av 100% naturgummi. 

Her finner du dem i nettbutikken.


Heveasmokken i 100 % naturgummi har en anatomisk eller rund form, og små lufthull som er formet er formet som stjerner og måner, kroner  blomster eller biler. 
Smokken er helstøpt, noe som gjør den meget hygienisk (det setter seg ikke hår og lignende mellom smokken og skjoldet). Det anbefales å bytte ut smokkene etter 2 måneders bruk. Smokken skal steriliseres (kokes) i 2 minutter før bruk første gang.Navnet "Hevea" kommer fra det latinske navnet på gummitre, Hevea Brasiliensis, som vokser vilt i naturen og på plantasjer. Hevea er opptatt av å passe på kloden vår og de som bor på den. Produsenten arbeider konstant med å forbedre sine arbeidsmetoder slik at den gagner alle. For hver mengde gummi de bruker til å lage smokker og Panda bitering, er produsenten forpliktet til å sette av penger til å gjenplante gummitrær.

Produksjonen av Hevea er bæredyktig og gir minimal belastning på miljøet. Hevea er fremstilt i 100% naturgummi og kommer i flotte esker laget av resirkulert papir. Smokkene og Panda bitering er selvsagt fri for ftalater, bpa og pvc.

I naturgummi finnes også Hevea bitering og hevea badeleker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar