mandag 7. juli 2014

Hørt om søle-fri skje? Vi har den!

Sølefri barneskje fra The Addons Family er en verdensnyhet som vil gjøre barn helt ned i ett- til toårsalderen bedre i stand til å spise suppe og annen tyntflytende mat på egenhånd. Mer selvhjulpne barn og mindre søl, vil dermed gjøre hverdagen litt enklere, blant annet for deg som jobber i barnehage.


Pris kr 99,- for 2pk, og kan selfølgelig også kjøpes i nettbutikken


Bedre mestring, mindre sølTakket være et nytt, smart og mønsterbeskyttet design, vil barn helt ned i ett- til toårsalderen med den nye sølefrie barneskjea bedre beherske kunsten å spise suppe og annen tyntflytende mat på egenhånd. Det øker ikke bare mestringsfølelsen hos barna. Mer selvhjulpne barn og mindre søl, gjør også hverdagen litt enklere for foreldre og andre som har daglig omsorg for småbarn, for eksempel barnehagepersonell.
En enklere hverdag for folk flest

Den nye sølefrie barneskjeen er utviklet og designet av produktdesigner Pernille Bache i samarbeid med gründeren Børre Veholt-Meinstad selv. The Addons Family skal etter hvert utvikle flere nye, innovative hverdagsprodukter som kan gjøre hverdagen litt enklere for folk flest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar