mandag 7. juli 2014

Lilleba - med UV-filter mot de deilige solstråleneOm du som meg har prøvd å ikle deg eller barnet klær fra Lilleba, 
vet du at det er sterkt vanedannende.
Man kan ikke unngå å bli forelsket når man har ser og kjenner på Lilleba... 

Du kan trygt ikle minsten Lilleba nå på sommeren.
Lilleba har testet klærne for UV-beskyttelse. Klærne med 60 % bambus og 40 % bomull er testet til UV-beskyttelsesfaktor 15 hos Swerea IVS i Sverige.
Flere og flere oppdager de unike kvalitetene på klærne til Lilleba & Herremann. De var de første som startet med klær av bambusviskose i Norge.
 Hovedtanken er å produsere klær som er mer bærekraftige og som har kvaliteter utover å dekke oss til. 
Klærne er først og fremst vidunderlig myke å ha på, og vi får stadig høre at dette er barnas førstevalg. Barn med sentitiv hud og atopisk eksem føler at klær fra Lilleba & Herremann gir lindring. Det er mykt, det suger fukt og det er antibakterielt. Enda et miljøaspekt er at produktene tar lukt - som vil si at du kan bruke klærne lenge uten å vaske de, og de lukter ennå friskt!  Klærne er kontrollert i uavhengige laboratorier og inneholder ingen giftige eller hormonforstyrrende kjemikalier.
Lilleba produserer klærne i Sør-Korea, som er et I-land. Det er viktig for oss med en produksjon som består av voksne arbeidere, som får normal lønn og har normale arbeidsvilkår og at det er strenge krav for håndtering av kjemikalier.Lilleba er undertøy, nattøy og sengetøy i eventyrlig 60 % bambusviskose/  40 % bomull.


Unn deg og barnet ditt en pysj - og du vil bli forelsket


Finnes til både liten og stor 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar