fredag 19. juli 2013

Les og se sommerkolleksjonen Fra Bisgaard for sommeren 2014... vi gleder oss allerede



Pressemelding fra Bisgaard;
Bisgaard sko har presentert sin nyeste kolleksjon av barnesko - Spring Summer 2014. Det skjedde under festlige arrangementer i Film City Aarhus. Det ble en fin presentasjon av en kolleksjon skåret over en nordisk lest, med kvalitet i alle detaljer som fellesnevner og ikke redd for å skille seg ut.




Det var en virkelig unik og magisk opplevelse å se de unge modellene spankulere rundt på podiet med mange sko i klassiske nordiske farger som spenner fra aqua-turkis og aqua-grønn til dempet gul og orange, og helt i tråd med dette, var det også sirkusartister på podiet som ga publikum litt ekstra og sjonglerte med modeller fra Bisgaard sko`s nye kolleksjon.Helt i motsatt rettning av den økonomiske krisen i Europa, har Bisgaard sko de siste årene sett en imponerende vekst de siste to årene, og blitt  skosucces og benevnt som en Gazelle-virksomhet. Her er det ganske bemerkelsesverdig at veksten er primært drevet av eksport til nå 18 land.



At Bisgaard sko er den første i Danmark som presenterer sitt design i et skoshow er ingen tilfeldighet. Bisgaard sko er et selskap som er "on the edge" . - Gled deg til nyhetene kommer i butikken -



Årets sommerkolleksjon fra Bisgaard finner du her  i nettbutikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar