onsdag 26. februar 2014

Buddy badestol - avlastning til mamma- og papparyggen

Takket være den interne anatomiske oppbyggingen, som er spesielt utviklet for å støtte opp barnet, spesielt i dets første levemåneder, er badestolen laget for å forenkle badingen av barnet. Denne badestolen er spesielt enkel og praktisk og kan plasseres oppi et vanlig badekar for voksne, eller i babybadekar (kontrollere først størrelsen og at det kan benyttes).
Mål: 28 cm x 25 cm x 64 cm.

Badesetet finnes i fargene rosa, blå og champange. Badesetet kommer i assorterte farger til oss, derfår får du ikke bestilt den fargen du ønsker direkte i nettbutikken. Men legg et badesete i handlekurven din og send en mail til oss med hvilken farge du ønsker. HVORDAN DEN SKAL BRUKES:
1. Pass på at badekarets overflate er ren, jevn, ikke slitt og at overflaten ikke er av den sklisikre typen (forhøyede motiver, satinerte områder e.l.).
2. Fukt sugekoppene og plasser badestolen på bunnen av karet. Pass på at barnet ikke har tilgang til kraner og avløp.
3. Press badestolen godt mot bunnen slik at sugekoppene henger seg fast i bunnen. Kontroller ved å forsøke å løfte badestolen litt opp, at alle de fire sugekoppene henger fast i bunnen på badekaret.
4. Tilbered alt som trengs til badingen ved siden av badekaret før du plasserer barnet i badestolen. Dette må gjøres slik at barnet aldri blir værende alene.
5. Fyll badekaret med varmt vann (anbefalt temperatur er 37° C eller 99°F) opp til nivået som er vist på utsiden av kanten på badestolen. Kontroller alltid temperaturen i vannet før du setter barnet ned i vannet.
6. Når barnet har badet ferdig må du først fjerne barnet fra badestolen og så ta denne ut av badekaret.
7. Fjern badestolen ved å løfte på ytterkanten på hver sugekopp. Ikke trekk hardt og brått.
8. Skyll badestolen godt og tørk den før den settes på plass. Ikke bruk noen som helst form for løsemidler eller produkter som lager riper. For å garantere en lengre levetid for sugekoppene, anbefaler vi at badestolen alltid plasseres med disse vendt oppover eller at den settes på en flat overflate slik at sugekoppene ikke deformeres.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar