fredag 14. februar 2014

Sleepyhead - en ekstra liten trygghet for babyen

Gjør som fotballfrue! Bli forelsket i Sleepyhead


I motsetning til et teppe, som ofte føles ensomt, utrygt og mer eller mindre ubehagelig, eller en bærebag, hvilket begrenser barnets visuelle kontakt med omgivelsene, så gir SLEEPYHEAD® barnet et trygt, lunt og behagelig miljø med ubegrenset mulighet for visuell kontakt med omgivelsene rundt seg, og for sine nøkkelpersoner, foreldrene.

Inntil barnet selv kan rulle fra rygg til mage, kan SLEEPYHEAD® brukes hvor som helst og når som helst i hjemmet; på badegulvet når du dusjer, under babygymmen, i sprinkelsengen, under samsoving om natten, på stellebordet , i vuggen... SLEEPYHEAD® har en tykk, men likevel myk madrass med stor bæreevne. 
Sengens fyllte myke sider fungerer som sovestøtte og gjør det enklere for babyen å ligge i sideleie, som også kan motvirke hodeasymmetri.
Fyllmaterialene kommer fra ledende produsenter av midd-fri, antibakterielle og fukt-fritt stoff. En vanntett men luft-gjennomtrengelig lag hindrer fukt å trenge inn i madrassen. SLEEPYHEAD® er Øko-Tex sertifisert, og inneholder derfor ingen farlige ingredienser. Sengen kan vaskes i maskin.
Hvis du åpner spennen, vokser så sengen med barnet.
Finnes i nydelig delikat hvit

Pris kr 1190,- og kan selvfølgelig også kjøpes i nettbutikken

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar