fredag 21. februar 2014

Nye flotte stellevesker fra Storksak

Vår betyr nyheter - og daglig kan vi presentere friske nye pust i sortimentet vårt

Storksak er vår mest populære stelleveske. Den har et fantastisk design, og ikke minst mange design, som passer alle og enhver. 

Her er noen av vårnyhetene, du finner flere vesker fra Storksak ved å trykke her

"Nina" Pris kr 990,-
Nina er en romslig, lett stelleveske med et originalt og moderne 'Antalya' print.


Nina Storksak stelleveske er laget av holdbar PU som er lett å tørke av. Den har en rekke praktiske funksjoner, som for eksempel syv separate rom, inkludert en lomme med glidelås for verdisaker, justerbar skulderstropp, lukning med glidelås og fôr som enkelt kan tørkes rent. Den kommer med strollerstraps som du fester stellevesken pent og sikkert til barnevogn, flott for turer ut når du trenger å ha fri hender.



"Jamie" Pris kr 1590,-
Jamie veske bæres av mange kjente, stilige pappaer! Den klassiske "mannenstellevesken" er også en favoritt blant mange mødre.


Jamie var en av Storksaks første design og forblir i samling som en bestselger. Utprøvd og testet,  en stor nok størrelse på stellevesken til å frakte alle de elementene du trenger til babyen, så vel som å være romslig nok for en bærbar PC, bok og en flaske vann - perfekt også for mammaer og pappaer som har fri! Den er laget av slitesterkt, preget okseskinn, som er vannavstøtende. Jamie har også et avtakbart nøkkelklippe, luksus polstret stellematte, mobillomme og flere innvendige lommer for å holde viktige elementer organisert. Foran og bak har den utvendige skinnlommer som gir ekstra rom. Skulderremen er bred, komfortabel og justerbar. Innvendig er stellevesken foret medt et stoff som er lett å tørke av.



"Tote" Pris kr 890,-
Nydelig stelleveske med stor plass til alt du trenger å ta med deg.


Stellevesken er laget av vannavstøtende nylon. Den er superlett og romslig. Med  justerbar lang skulderstropp, er det ekstremt allsidig, komfortabelt bæres som en skulderveske eller i kryss over skulderen.
Tote er utstyrt med alt det viktige tilbehøret - en innebygd, isolert flaskeholder, luksus polstret stellematte og flere lommer for å beholde din og babyens utstyr organisert og trygt. Med et innerfòr som kan enkelt tørkes rent,  gjør denne stellevesken til en av de mest praktiske for stilige foreldre. Stor nok til å passe de fleste bærbare datamaskiner, dobler det opp perfekt som en weekend bag når du har fri. 






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar